Levering og henting av lopper

Levering og henting av lopper

Hei kjære naboer og venner!
Det nærmer seg igjen tid for vårt årlige loppemarked, og vi håper inderlig at dere kan være med på å gjøre det til en uforglemmelig begivenhet! Vi setter stor pris på den fantastiske støtten vi alltid får fra lokalsamfunnet. Har dere noen gjenstander eller skatter som har stått og samlet støv, men som kan finne et nytt og kjærlig hjem?

Vi vil gjerne be dere om å vurdere å donere disse til vårt kommende loppemarked. Hvert eneste bidrag bidrar til å gjøre arrangementet enda mer spesielt.

Mottak av lopper vil finne sted i skolegården til Vinderen Skole på onsdag 22. mai og torsdag 23. mai, begge dager fra klokken 18:00 til 20:00. Inngangen er fra Ivar Aasens vei. La oss sammen skape et fantastisk loppemarked og samtidig bidra til et blomstrende lokalsamfunn!

Vi setter stor pris på all hjelpen og ser frem til å motta deres herlige bidrag

Dersom du har spesielle gjenstander du ønsker å donere til vårt kommende loppemarked, eller hvis det er noe du trenger assistanse med, ber vi deg vennligst om å sende en melding til loppekomiteen. Bruk det tilgjengelige skjemaet nederst på denne siden for å lette kommunikasjonen. Vi setter pris på ditt engasjement og ser frem til å høre fra deg

Følge gjerne vår Facebook-side for oppdateringer  

Melding til loppekomiteen

Søk
Driftes av Styreportalen AS