Korps noe for deg ?

Vinderens Skoles Musikkorps tar nå imot nye musikanter!

Ønsker du å oppdage gleden ved å spille et instrument, skape nye vennskap, og oppleve den fantastiske følelsen av samspill?

Da er korps definitivt noe for deg!

Bli med i Vinderens Skoles Musikkorps

– Åpne døren til en verden av musikalske muligheter!

Gi barnet en mulighet til å utvikle seg

Vinderens Skoles Musikkorps ønsker å gi barn en unik sjanse til å utvikle seg musikalsk, samtidig som de finner fellesskap og tilhørighet gjennom musikk.

Vi tror på musikkens positive innvirkning på barnas liv, og vi ønsker å dele denne gleden med enda flere barn og familier i vårt nærmiljø.

Når du blir en del av Vinderen skolemusikkorps, blir du en del av et fellesskap som inkluderer musikanter fra flere skoler i området.

Vi legger vekt på mestring, glede, motivasjon og utvikling,

Korps er mye mer enn bare musikk

Korps er mye mer enn bare musikk – det er en livslang opplevelse av samhold og vennskap. Her får ditt barn muligheten til å utfolde seg på et instrument de virkelig brenner for.

I vårt korps er det ingen reserver eller benkplasser – alle blir inkludert og får skinne. Forskning har vist at barn som lærer å spille et musikkinstrument, oppnår bedre karakterer og resultater på skolen. Musikken gir virkelig en akademisk superlading! Les mer HER

Individuell undervisning

Som medlem i korpset vil ditt barn få individuell undervisning av våre dyktige musikklærere som er høyt utdannet innen musikk. Ukentlig veiledning og utfordringer vil hjelpe dem å vokse som musikere. I tillegg vil de ukentlige samspillene gi dem en følelse av mestring og muligheten til å lære av og inspirere hverandre

Spennende turer, kurs og seminar

På spennende turer, kurs og seminarer vil ditt barn få sjansen til å møte likesinnede i alle aldre, knytte sterke bånd og skape vennskap som varer livet ut. Og for dere, kjære foreldre, vil dette være en unik mulighet til å bli kjent med andre fantastiske foresatte, og dele stoltheten og gleden over barnas musikalske reise

Så hvorfor vente ?

Gi ditt barn den magiske opplevelsen av musikk i deres liv, og åpne døren til en verden av muligheter og fantastiske erfaringer.

Bli med i Vinderens Skoles Musikkorps i dag og bli en del av vår musikalske familie.

Er du nysgjerrig på å prøve ulike instrumenter og finne ut om korps passer for deg?

Hvordan kan en melde seg inn i Vinderen Skoles musikkorps ?
Du kan fylle ut skjema som ligger nederst på denne siden
Hvis det er noen som du lurer på kan du sende en e-post til infovsmk@gamail.com og vi kan ta en prat

Innmelding

Søk
Driftes av Styreportalen AS