God sommer

Fredag, 14 Juni 2024

Kjære medlemmer, foresatte, musikklærere, dirigenter og venner av Vinderen Skoles Musikkorps,

På vegne av styret ønsker jeg dere alle en riktig god sommerferie!

Vi vil takke hver og en av dere for den fantastiske innsatsen og engasjementet dere har vist gjennom hele vårsesongen. Takket være dere har vi hatt en uforglemmelig vår med det beste loppemarkedet noensinne, et strålende 17. mai-arrangement, spennende seminarer, og en flott korpstur for aspirantene og juniorene, hvor korpset har bidratt med økonomisk støtte slik at alle kunne delta. Vi må ikke glemme at korpset deltok i distriktsmesterskapet i Asker, hvor vi fikk tydelig bevis på at det musikalske nivået har hevet seg betraktelig.

Høstsesongen
Etter sommerferien starter vi opp høstsesongen igjen med spilletimer fra mandag 26. august og med det første samspillet torsdag 29. august. I høst skal vi arrangere oppstartseminar, høstkonsert og julekonsert. Til stor glede for alle skal korpset arrangere et loppemarked i høst. Vi kommer med nærmere informasjon om hvilke dager det blir. Følg med på terminlisten. I god tid før oppstart vil alle motta en oversikt over de individuelle spilletimene og når man er satt opp som korpsvakter.

Korpset er i vekst
Vinderen Skoles Musikkorps (VSMK), som inkluderer elever fra både Vinderen og Slemdal, er i vekst. Vi søker nå etter en ny dirigent for juniorene og en musikklærer for grovmessing. Spre gjerne dette glade budskapet ved å dele linkene til annonsene.

Korpset trenger en frivillig til administrasjon
Er det noen foresatte eller eldre musikanter som kan hjelpe korpset med noe administrasjon?

Dorothea Kruse-Jensen, som har hjulpet oss med administrasjon, skal studere fra høsten av. Derfor søker vi etter en ansvarlig voksen med god struktur til å overta. Eldre musikanter oppfordres også til å søke og kan få dette som praksisplass, noe som gir verdifull arbeidserfaring og attest for fremtidig bruk. Se annonse.

Rekruttering
Etter 17. mai-feiringen gjennomførte korpset en vellykket rekrutteringsaktivitet på Slemdal skole, og vi planlegger å arrangere en lignende aktivitet på Vinderen skole. Lørdag 24. august planlegger vi å sette opp en rekrutteringsstand på Vinderen torg ved Baker Hansen. Der vil vi sette opp et telt med bord og instrumenter, hvor potensielle nye aspiranter og juniorer får muligheten til å prøve ulike instrumenter. Vi kommer til å trenge noe hjelp på standen og til å spre informasjonen om at vi skal ha stand denne dagen.

Kjære foresatte,
Vi trenger deres hjelp til å rekruttere nye medlemmer til korpset vårt!

Som foresatte til en musiker vet dere hvor verdifullt det er å spille i korps. Det bidrar til utvikling, gir en følelse av mestring og glede, og skaper varige vennskap og et sterkt fellesskap. Korpset vårt legger stor vekt på motivasjon og personlig utvikling.

Denne sommeren er vi på jakt etter nye medlemmer, og vi ønsker deres hjelp til å finne dem. Kjenner dere noen aspiranter eller juniorer som kan være interesserte?

Eller kanskje dere møter noen i løpet av sommerferien som kunne tenke seg å bli med?

Vi setter stor pris på om dere kan informere deres foresatte om vår hjemmeside eller oppfordre dem til å sende oss en e-post. Dere kan også invitere de til vår rekrutteringsstand lørdag 24. august. https://www.vsmk.no/    eller mail til infovsmk@gmail.com

Grasrotandel
Nå kan alle venner og foresatte av Vinderen Skoles Musikkorps, som består av elever fra Vinderen og Slemdal, gi sin grasrotandel hver gang de spiller hos Norsk Tipping, uten at det går utover verken innsats eller premier. Send SMS GRASROTANDELEN 971287896 til 60000. 

Gjennom Grasrotandelen er Norsk Tippings kunder med å fordele noe av overskuddet. Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi
7 prosent av spilleinnsatsen direkte til en forening.
Støtt Vinderen Skoles Musikkorps 971 287 896

Ønsker dere en strålende sommer og ser frem til å se dere alle sammen igjen til høsten!

Vennlig Hilsen
Dag Jacobsen
Styreleder

Søk
Driftes av Styreportalen AS