Aspiranter og juniorer på korpstur

Onsdag, 29 Mai 2024

Vi gleder oss til å dra på korpstur med aspirantene og juniorene til Langedrag Nature Park lørdag 8. juni og søndag 9. juni. Vi møtes ved inngang B på Vinderen Skole klokken 08:00 lørdag morgen, og vil være tilbake søndag ettermiddag rundt klokken 18:00.

Det blir en tur full av opplevelser og hygge for alle. På Langedrag får vi en unik nærkontakt med dyrene. Tidligere har vi blant annet fått være med på å fore elgene, besøke Revecamp, melke geiter tidlig om morgenen og ri på hester. I tillegg blir det tid til musikk, kanskje med kaniner og geiter som publikum!

Korpset subsidierer turen slik at musikanter og foresatte kun betaler kr. 750,- per person, som dekker reise, overnatting og mat for hele helgen.

Korpstur
Hvert år før sommerferien arrangerer korpset en herlig helgetur for aspiranter og juniorer. I tillegg arrangeres det en tur til utlandet for hovedkorpset, med det formål å skape et positivt sosialt fellesskap og gi musikantene nødvendig motivasjon og inspirasjon. Vi ønsker gjerne at foreldre blir med på disse turene for å styrke samhørigheten, bygge gode relasjoner og ha det gøy sammen. Normalt sett bidrar korpset økonomisk for å støtte opp om denne flotte opplevelsen.

Vi vil gjerne minne om at tidspunktet for turen til Langedrag har vært tilgjengelig på terminlisten en god stund. Alle aspiranter og juniorer, samt deres foresatte, mottok informasjon om turen allerede i begynnelsen av mai. Vi håper dere ser frem til denne spennende opplevelsen, og minner om at påmeldingsfristen var satt til 10. mai.

 

Lederne for turen er:

Henrik Ødegaard - henrodeg@gmail.com

Andreas Lossius - andreas.lossius@gmail.com

 

 

Søk
Driftes av Styreportalen AS