Rekruttering

Rekruttering

 Korpset har virkelig gledet seg over en positiv økning i antall medlemmer etter pandemien. Vi har et nært samarbeid med Slemdal Skole og flere andre skoler i Vinderen Skoles Musikkorps' nærområde.

Etter 17. mai arrangerer vi informasjonsmøter og prøvespilling på ulike skoler i området, samtidig som vi sender ut informasjon om at vi leter etter nye medlemmer.

Vårt mål er å skape et miljø der barn og ungdom virkelig kan kjenne gleden ved musikk, oppleve mestring, samhold og fellesskap. I samarbeid med foreldrene ønsker vi å bygge et nettverk som fremmer en positiv og støttende kultur som bidrar til utvikling i nærmiljøet.

For å realisere dette har vi som visjon: "Korpsglede for alle." Vi ønsker å gjøre korpset til en attraktiv og tilgjengelig fritidsaktivitet for barn, unge og voksne.

Hos Vinderen Musikkorps er vi overbevist om at musikkens magi bør være tilgjengelig for alle, uavhengig av alder eller erfaring. Vi håper å se flere som ønsker å bli med på en musikalsk reise sammen med oss. Korps er mye mer enn bare musikk; det er en livslang opplevelse av samhold og vennskap.

Her får barn muligheten til å utfolde seg på et instrument de virkelig elsker. I vårt korps er det ingen reserver eller benkplasser – alle blir inkludert og får muligheten til å skinne. Forskning viser at elever som lærer å spille et instrument, presterer betydelig bedre i matte, språk og realfag. Musikk gjør hjernen sterkere og smartere, og det gjør at man blir mer kreativ og disiplinert. Les mer [HER]

Hvordan melde seg inn i Vinderen Skoles musikkorps ?
Du kan fylle ut skjema som ligger nederst på denne siden
Hvis det er noen som du lurer på kan du sende en e-post til infovsmk@gamail.comog vi kan ta en prat

Innmelding

Søk
Driftes av Styreportalen AS