Seminar søndag 4. februar

Onsdag, 7 Februar 2024

Vinderen Skole Musikkorps arrangerer seminar i forbindelse med det kommende distriktmesterskapet (DM) som skal holdes i Asker 14. april.

Alle aspiranter, juniorer og hovedkorpset har sammen med deres foresatte  mottatt en invitasjon via Spond. Det er viktig at alle svarer på invitasjonen. En lunsj vil bli servert under seminaret.

Det neste DM-seminaret er planlagt lørdag 16. februar og søndag 17. februar. 
Vi ønsker å informere om at for å kunne delta i DM må man ha deltatt på minst ett av DM-seminarene.

Selve DM er organisert av Norges Musikkorps Forbund (NMF). Dette spennende mesterskapet som samler omtrent 4000 deltakere fra omtrent 150 korps og arrangeres på tre forskjellige steder på Østlandet. Vinderen skal delta i arrangementet som holdes i Asker kulturhus, som ligger rett ved jernbanestasjonen.

Å delta i konkurranser som dette gir en fantastisk mulighet for læring og personlig utvikling. Det er også en flott anledning til å møte andre med samme interesse og lidenskap for musikk.

Konkurransene skaper en magisk følelse av samhold i teamet og gir ekstra motivasjon til enda mer øving. Det gir også muligheten til å utforske musikken mer grundig og dypere enn man kanskje gjør til vanlig.

Vi oppfordrer alle musikkelskere til å ta med hele familien og komme til Asker denne søndagen. Info DM

Søk
Driftes av Styreportalen AS