DM

Distriktmesterskap 

Hvert år på våren, rundt mars eller april, gleder korpset seg til å delta i Distriktsmesterskapet for region Øst, arrangert av Norges Musikkorps Forbund (NMF). Dette spennende mesterskapet samler omtrent 4000 deltakere fra cirka 150 korps, og det arrangeres på tre ulike steder i region Øst.

Vinderen deltar i den som blir arrangert i Asker kulturhus, rett ved jernbanestasjonen.  Å delta i konkurranser gir en fantastisk mulighet til læring og personlig utvikling. Det er også en flott anledning til å møte andre med samme interesse og lidenskap for musikk. Konkurransene skaper en magisk følelse av samhold i teamet og gir ekstra motivasjon til enda mer øving. Det gir også muligheten til å utforske musikken grundigere og dypere enn man kanskje gjør til vanlig.

Vi ønsker at alle musikantene i junior- og hovedkorpset skal ha muligheten til å delta i Distriktsmesterskapet uavhengig av musikalsk nivå. For å sikre en god opplevelse er det imidlertid et minstekrav – musikantene må ha deltatt på minst ett DM-seminar før mesterskapet.  

Distriktsmesterskapet for 2024 blir arrangert i Asker søndag 14. april.
Vi ser frem til å delta og ser også frem til seminarer som arrangeres 3. og 4. februar samt 16. og 17. mars. Det blir en spennende reise mot mesterskapet, og vi ser frem til å dele denne opplevelsen sammen!

Les mer om DM som ble arrangert i 2023


Søk
Driftes av Styreportalen AS